Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

novembre 2017

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 20 nov
    Dia i hora: dilluns 20/11/2017
  2. 21 nov
    Dia i hora: dimarts 21/11/2017
  3. 21 nov
    Dia i hora: dimarts 21/11/2017 a les 20:00h

Concurs Enigmes

Aquest curs, com a novetat, tenim un concurs d'enigmes en el qual poden participar tots els alumnes del centre, aquell/a que respongui correctament obtindrà premis suculents. A més, anirà acumulant punts a la "lligueta" per tal d'obtenir l'enigmàtic premi que es donarà a final de curs.

El concurs d'enigmes està pensat per engrescar els alumnes de tots els cursos i, sobretot, animar-los a utilitzar la seva intel.ligència per tal d'esbrinar la resposta als enigmes plantejats. Per tal de visualitzar els enigmes heu de clicar l'enllaç corresponent a la vostra categoria.

Recordeu que cal enviar la resposta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i la categoria en la qual participeu.

Ànims i molta sort a tothom!

El primer mes del concurs d'enigmes ja ha finalitzat però el concurs tot just acaba de començar. Us recordem que cada mes anirem penjant tres enigmes diferents que aniran dissenyant cadascun dels departaments del nostre centre. A continuació trobareu la nostra "lligueta" particular on apareixen els noms del guanyadors de cada categoria (premiats amb un esmorzar gratuït a l'OliBar i 10 punts a la lligueta) així com el nom de la resta de participants que, tot i no guanyar el premi, acumularan punts (en aquest cas 5) a la lligueta del concurs d'enigmes.