Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

octubre 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 15 oct
    Dia i hora: Del dilluns 15/10/2018 al dimecres 17/10/2018
  2. 17 oct
    Dia i hora: Del dimecres 17/10/2018 al divendres 19/10/2018
  3. 19 oct
    Dia i hora: divendres 19/10/2018

Concurs Enigmes

Aquest curs, com a novetat, tenim un concurs d'enigmes en el qual poden participar tots els alumnes del centre, aquell/a que respongui correctament obtindrà premis suculents. A més, anirà acumulant punts a la "lligueta" per tal d'obtenir l'enigmàtic premi que es donarà a final de curs.

El concurs d'enigmes està pensat per engrescar els alumnes de tots els cursos i, sobretot, animar-los a utilitzar la seva intel.ligència per tal d'esbrinar la resposta als enigmes plantejats. Per tal de visualitzar els enigmes heu de clicar l'enllaç corresponent a la vostra categoria.

Recordeu que cal enviar la resposta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i la categoria en la qual participeu.

Ànims i molta sort a tothom!

A continuació trobareu la nostra "lligueta" particular en la qual els alumnes que van respondre correctament a l'enigma plantejat, a més d'obtenir com a premi un esmorzar gratuït a l'Olibar, també van acumular 10 punt a la lligueta. Per altra banda, els alumnes que van respondre correctament però no van ser els primers en fer-ho també van acumular 5 punts a la lligueta per tal de tenir opcions de cara al premi de final de curs. La cosa està molt ajustada així que us animem a participar-hi durant el que queda de curs per poder obtenir el suculent premi final!