Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

novembre 2017

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 20 nov
    Dia i hora: dilluns 20/11/2017
  2. 21 nov
    Dia i hora: dimarts 21/11/2017
  3. 21 nov
    Dia i hora: dimarts 21/11/2017 a les 20:00h

Categoria 2: 3r i 4t ESO

Llegeix l'enigma següent i envia la resposta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el teu nom i la categoria en la qual participes.

El primer mes del concurs d'enigmes finalitza avui. A continuació trobareu la resposta correcta a l'enigma plantejat, així com el nom del guanyador de la categoria 2 (3r i 4t d'ESO). El premi consisteix en un val per un esmorzar gratuït a l'OliBar. El guanyador pot passar a recollir el seu premi demà mateix per la consergeria del centre. Enhorabona!

El guanyador i la resta de participants que han respost correctament a l'enigma plantejat acumularan punts a la "lligueta" del concurs, a l'inici de la pàgina trobareu el llistat de persones que han puntuat així com els punts que corresponen a cadascuna d'elles. També penjarem aquest llistat a l'entrada del centre perquè tothom el pugui consultar sempre que vulgui.   

Estigueu ben atents al dia de demà perquè penjarem nous enigmes, aquesta vegada preparats pel departament d'orientació. Us animem a participar-hi per tal d'obtenir els premis i alhora seguir acumulant punts a la nostra "lligueta" particular. 

Ja tenim aquí els nous enigmes del concurs! Llegiu l'enigma corresponent a la vostra categoria i envieu la resposta correcta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i categoria en la qual participeu. Teniu temps fins el dia 20 de desembre. Us animem a participar-hi!