Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

gener 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 24 gen
    Dia i hora: dimecres 24/01/2018
  2. 25 gen
    Dia i hora: dijous 25/01/2018
  3. 25 gen
    Dia i hora: dijous 25/01/2018 a les 15:00h

Categoria 3: Batxillerat i cicles

Ja tenim els nous enigmes, aquesta vegada han estat pensats pel departament de ciències i tecnologia. Us animem a participar-hi, el funcionament és el de sempre, envíeu la resposta correcta al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i la categoria en la qual participeu. 

El segon mes del concurs d'enigmes finalitza avui. A continuació trobareu la resposta correcta a l'enigma plantejat però malauradament aquesta vegada el premi de la categoria 3 ha quedat desert per la falta de participació. Us animem a participar en el proper mes dels enigmes que, aquesta vegada, seran realitzats pel departament de ciències i tecnologia. Estigueu atents a la nostra pàgina web durant aquesta setmana perquè penjarem els nous enigmes.

Ja tenim aquí els nous enigmes del concurs! Llegiu l'enigma corresponent a la vostra categoria i envieu la resposta correcta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i categoria en la qual participeu. Teniu temps fins el dia 20 de desembre. Us animem a participar-hi!

El primer mes del concurs d'enigmes finalitza avui. A continuació trobareu la resposta correcta a l'enigma plantejat, així com el nom de la guanyadora de la categoria 3 (Batxillerat i cicles. El premi consisteix en un val per un esmorzar gratuït a l'OliBar. La guanyadora pot passar a recollir el seu premi demà mateix per la consergeria del centre. Enhorabona!

La guanyadora i la resta de participants que han respost correctament a l'enigma plantejat acumularan punts a la "lligueta" del concurs, a l'inici de la pàgina trobareu el llistat de persones que han puntuat així com els punts que corresponen a cadascuna d'elles. També penjarem aquest llistat a l'entrada del centre perquè tothom el pugui consultar sempre que vulgui.   

Estigueu ben atents al dia de demà perquè penjarem nous enigmes, aquesta vegada preparats pel departament d'orientació. Us animem a participar-hi per tal d'obtenir els premis i alhora seguir acumulant punts a la nostra "lligueta" particular. 

Llegeix l'enigma següent i envia la resposta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el teu nom i la categoria en la qual participes.