Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

abril 2020

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 04 abr
    Dia i hora: Del dissabte 04/04/2020 al dilluns 13/04/2020
  2. 15 abr
    Dia i hora: dimecres 15/04/2020
  3. 16 abr
    Dia i hora: Del dijous 16/04/2020 a les 7:30h al divendres 17/04/2020

BATXILLERAT

El batxillerat forma part de l’educació secundària postobligatòria i es distribueix en dos cursos acadèmics. Es desenvolupa en diverses modalitats, s’organitza de manera flexible i, si cal, en vies diferents dins de cada modalitat, de manera que pot oferir una preparació especialitzada als alumnes d’acord amb les seves perspectives i interessos de formació.

Actualment l'Institut Olivar Gran ofereix els estudis de batxillerat en les modalitats següents:

ORIENTACIÓ ACADÈMICA BATXILLERAT

WEBS INTERESSANTS:

Anar a Inici sessió – E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i contrasenya: iog14

 

  • http://queestudiar.gencat.cat/ca/index.html (Estudiar a Catalunya). Informació exhaustiva sobre diferents nivells d’estudis, qüestionari d’autoconeixement, test d’interessos professionals de Barcelona activa, CLOE Test del Servei d’Ocupació de Catalunya, cercador d’estudis i mapa del sistema educatiu.

 

 

 

 

Els alumnes de batxillerat promoció 2018-2020 ja teniu penjada tota la informació sobre el Treball de Recerca, a continuació teniu les dates més importants pel que fa al calendari d'entregues. Des del dia de l'entrega de la Guia del Treball de Recerca, que teniu en format PDF més avall, fins a finals de febrer teniu temps per fer la primera trobada amb el tutor, començar a definir el vostre tema i treballar en la redacció dels primers apartats. A finals d'aquest curs es farà una Acta de Presentació del Treball de Recerca, que s'enviarà a les famílies per saber en quin estat es troba el Treball de Recerca i quines són les tasques que s'han de desenvolupar durant l'estiu, tenint en compte que el calendari d'entrega s'ha modificat aquest any i caldrà tenir el treball força avançat abans de començar les vacances d'estiu. Abans del 18 de setembre s'haurà d'entregar l'esborrany del treball i es realitzarà una nova Acta que s'enviarà a les famílies per tal que estiguin informades del procès. Un cop entregat l'esborrany es duran a terme les últimes correccions i abans del dia 4 d'octubre a les 13:00 caldrà lliurar una còpia impresa a l'administració del centre així com enviar l'arxiu en PDF al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Entre el 14 i el 17 d'octubre es realitzarà l'exposició oral del Treball de Recerca davant d'un tribunal format per professors/es del centre. Si l'alumne no supera aquesta convocatòria tindrà altres convocatòries durant el curs: desembre del 2019 (convocatòria extraordinària), maig del 2020 (convocatòria de suficiència) i juny del 2020 (convocatòria extraordinària).

Ja teniu el llistat dels llibres de Batxillerat i Cicles del curs vinent, per segon any consecutiu els alumnes poden gaudir dels avantatges de la compra i reutilització de llibres a través de l'empresa Iddink. A continuació trobareu dos documents, el primer amb el llistat de llibres del curs 2018-2019 i el següent amb tota la informació necessària per a la compra a través d'aquesta empresa.