Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

gener 2020

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1. 28 gen
 2. 29 gen
  Dia i hora: Del dimecres 29/01/2020 al dimecres 05/02/2020
 3. 30 gen
  Dia i hora: dijous 30/01/2020 de les 8:30h a les 14:30h

BATXILLERAT

El batxillerat forma part de l’educació secundària postobligatòria i es distribueix en dos cursos acadèmics. Es desenvolupa en diverses modalitats, s’organitza de manera flexible i, si cal, en vies diferents dins de cada modalitat, de manera que pot oferir una preparació especialitzada als alumnes d’acord amb les seves perspectives i interessos de formació.

Actualment l'Institut Olivar Gran ofereix els estudis de batxillerat en les modalitats següents:

ORIENTACIÓ ACADÈMICA BATXILLERAT 2018-2019

WEBS INTERESSANTS:

Anar a Inici sessió – E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i contrasenya: iog14

 

 • http://queestudiar.gencat.cat/ca/index.html (Estudiar a Catalunya). Informació exhaustiva sobre diferents nivells d’estudis, qüestionari d’autoconeixement, test d’interessos professionals de Barcelona activa, CLOE Test del Servei d’Ocupació de Catalunya, cercador d’estudis i mapa del sistema educatiu.

 

 

 

 

JORNADES DE PORTES OBERTES PER A LES FAMÍLIES CURS 2018-2019

Les dates que hem trobat són les més recents, però estan subjectes als canvis que les mateixes universitats puguin realitzar, per tant, us recomanem que abans d’anar-hi ho comproveu.

En algunes universitats cal fer inscripció i posteriorment t’assignen un dia i una hora. Per tot això, cal que consulteu la seva pàgina web abans d’anar-hi.

 • UdG (Universitat de Girona): 18 de maig. (Cal fer inscripció telemàtica).
 • UAB (Universitat Autònoma de Bellaterra): 4 de maig. Les visites es realitzen a cadascuna de les facultats i escoles de la UAB i s’ofereixen en dos torns, a les 09.45 h i a les 11.45 h.  Abans i després de la visita, pots donar una volta guiada pel campus amb bus i, també, si vols venir a viure a la mateixa universitatvisitar els habitatges de la Vila Universitària.  Donat que volem obrir el campus al màxim nombre de famílies, et demanem que triïs un sol torn de visita a la facultat/escola. Cal inscripció prèvia per realitzar la visita. Obriran el formulari d'inscripció en línia a finals de febrer.
 • UB (universitat de Barcelona): abril 2019 DATES PER DETERMINAR. Cal fer inscripció telemàtica.
 • UPF (Universitat Pompeu Fabra):  cal fer inscripció telemàtica per a un d’aquests dies 23 de febrer, 9 de març, 23 de març, 5 d’abril, 27 d’abril.
 • UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) : 13 de febrer. Cal fer inscripció telemàtica. Consulteu el Grau que us interessa i la Facultat.
 • UdL (Universitat de Lleida): 6 d’abril i 4 de maig. Cal fer inscripció telemàtica.
 • URV (Universitat Rovira i Virgili): 6 de febrer, 16 de març, 10 i 27 d’abril. Cal fer inscripció telemàtica.

 

I en el cas de les universitats privades o concertada (UVIC) podeu consultar el calendari corresponent en els següents enllaços:

– Universitat Ramon Llull (URL): trobareu les dates de les sessions informatives en les pàgines dels diferents centres (ESADEIQSBlanquernaLa Salle,…). Afanyeu-vos perquè són en els primers mesos del 2019.

 

– Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC): 30 de març 2019.Cal fer  inscripció telemàtica.

 

– Universitat Abat Oliba CEU (UAO): consulteu la seva pàgina web. 

 

– Universitat Internacional de Catalunya (UIC):  els dissabtes 2 de març i 6 d’abril de 2019. Cal fer  inscripció telemàtica.

 

Els alumnes de batxillerat promoció 2018-2020 ja teniu penjada tota la informació sobre el Treball de Recerca, a continuació teniu les dates més importants pel que fa al calendari d'entregues. Des del dia de l'entrega de la Guia del Treball de Recerca, que teniu en format PDF més avall, fins a finals de febrer teniu temps per fer la primera trobada amb el tutor, començar a definir el vostre tema i treballar en la redacció dels primers apartats. A finals d'aquest curs es farà una Acta de Presentació del Treball de Recerca, que s'enviarà a les famílies per saber en quin estat es troba el Treball de Recerca i quines són les tasques que s'han de desenvolupar durant l'estiu, tenint en compte que el calendari d'entrega s'ha modificat aquest any i caldrà tenir el treball força avançat abans de començar les vacances d'estiu. Abans del 18 de setembre s'haurà d'entregar l'esborrany del treball i es realitzarà una nova Acta que s'enviarà a les famílies per tal que estiguin informades del procès. Un cop entregat l'esborrany es duran a terme les últimes correccions i abans del dia 4 d'octubre a les 13:00 caldrà lliurar una còpia impresa a l'administració del centre així com enviar l'arxiu en PDF al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Entre el 14 i el 17 d'octubre es realitzarà l'exposició oral del Treball de Recerca davant d'un tribunal format per professors/es del centre. Si l'alumne no supera aquesta convocatòria tindrà altres convocatòries durant el curs: desembre del 2019 (convocatòria extraordinària), maig del 2020 (convocatòria de suficiència) i juny del 2020 (convocatòria extraordinària).

Ja teniu el llistat dels llibres de Batxillerat i Cicles del curs vinent, per segon any consecutiu els alumnes poden gaudir dels avantatges de la compra i reutilització de llibres a través de l'empresa Iddink. A continuació trobareu dos documents, el primer amb el llistat de llibres del curs 2018-2019 i el següent amb tota la informació necessària per a la compra a través d'aquesta empresa.