Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

gener 2019

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 22 gen
    Dia i hora: Del dimarts 22/01/2019 al dijous 24/01/2019
  2. 23 gen
    Dia i hora: Del dimecres 23/01/2019 al dijous 24/01/2019
  3. 23 gen
    Dia i hora: dimecres 23/01/2019 de les 7:45h a les 19:00h

BATXILLERAT

El batxillerat forma part de l’educació secundària postobligatòria i es distribueix en dos cursos acadèmics. Es desenvolupa en diverses modalitats, s’organitza de manera flexible i, si cal, en vies diferents dins de cada modalitat, de manera que pot oferir una preparació especialitzada als alumnes d’acord amb les seves perspectives i interessos de formació.

Actualment l'Institut Olivar Gran ofereix els estudis de batxillerat en les modalitats següents:

Ja teniu el llistat dels llibres de Batxillerat i Cicles del curs vinent, per segon any consecutiu els alumnes poden gaudir dels avantatges de la compra i reutilització de llibres a través de l'empresa Iddink. A continuació trobareu dos documents, el primer amb el llistat de llibres del curs 2018-2019 i el següent amb tota la informació necessària per a la compra a través d'aquesta empresa.  

Els alumnes de batxillerat promoció 2017-2019 ja teniu penjada tota la informació sobre el Treball de Recerca, a continuació teniu les dates més importants pel que fa al calendari d'entregues. Des del dia de l'entrega de la Guia del Treball de Recerca, que teniu en format PDF més avall, fins el dia 18 de juny teniu temps per parlar amb el tutor, començar a definir el vostre tema i treballar en la redacció dels primers apartats. A finals d'aquest curs es farà una Acta de Presentació del Treball de Recerca, que s'enviarà a les famílies per saber en quin estat es troba el Treball de Recerca i quines són les tasques que s'han de desenvolupar durant l'estiu. Abans del 28 de setembre es farà una reunió amb el/la tutor/a del Treball de Recerca per tal de veure l'estat del treball i realitzar una nova Acta que s'enviarà a les famílies per tal que estiguin informades del procès. El 31 d'octubre es tornarà a fer una nova reunió i acta amb el/la tutor/a. Abans del dia 3 de desembre caldrà lliurar una còpia impresa a l'administració del centre així com enviar l'arxiu en PDF al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Entre l'10 i el 21 de desembre es realitzarà l'exposició oral del Treball de Recerca davant d'un tribunal format per professors/es del centre. Si l'alumne no supera aquesta convocatòria tindrà altres convocatòries durant el curs: febrer del 2019 (convocatòria extraordinària), maig del 2019 (convocatòria de suficiència) i juny del 2019 (convocatòria extraordinària).