Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

juliol 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 11 set
    Dia i hora: dimarts 11/09/2018

#alumnesdestacats

16/06/2017

Els alumnes de 1r de Batxillerat Gemma Alegrí, Gemma No i Omar Ferrer finalistes del 4t Concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys.

Tornem a estar d'enhorabona, alguns dels alumnes del centre que s'han presentat al 4t Concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys, organitzat pel Servei de Biblioteques de Catalunya conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya i Catorze, han arribat a la final; concretament hem de felicitar als alumnes de 1r de Batxillerat Gemma Alegrí, Gemma No i Omar Ferrer. El dia 16 de juny es lliuren els premis de les quatre categories.


Enhorabona per la feina ben feta, sou #alumnesdestacats !!

Arxivat a: General