Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

juny 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 25 jun
    Dia i hora: dilluns 25/06/2018
  2. 03 jul
    Dia i hora: dimarts 03/07/2018 a les 19:30h
  3. 10 jul
    Dia i hora: dimarts 10/07/2018 de les 10:30h a les 16:30h

Vaga general

02/10/2017

Per al proper dimarts 3 d'octubre els sindicats majoritaris han convocat una jornada de VAGA GENERAL a Catalunya i tot l'Estat espanyol. Altres sindicats han convocat la vaga del 2 al 13 d'octubre.

Us comuniquem que un nombre important de professors de l’Institut tenen previst exercir el seu dret a fer vaga el proper dimarts 3 d’octubre, amb el corresponent descompte salarial. Davant d’aquesta situació, no podem garantir que els vostres fills i filles que vinguin a l’Institut durant aquests dies, especialment el dimarts 3 d’octubre, rebin una atenció lectiva normal, atès que no és possible conèixer l’afectació real de la vaga fins el mateix dia de la convocatòria. En aquests casos els alumnes romandrien al pati de l’Institut sense professors de guàrdia.

Per altra banda, davant d’aquesta situació, i l’excepcionalitat dels moments que estem vivint, ajornem les reunions de pares previstes per als dies 3 i 4 d’octubre; així com la dormida de 1r d'ESO prevista per al dijous dia 5 i la sortida del divendres dia 6 d'octubre. Properament comunicarem el dia que es realitzaran aquestes reunions i activitats. 

Aprofitem per saludar-vos cordialment i restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte. 

Arxius adjunts

Arxivat a: General