Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

setembre 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 24 set
    Dia i hora: dilluns 24/09/2018
  2. 27 set
    Dia i hora: dijous 27/09/2018
  3. 27 set
    Dia i hora: dijous 27/09/2018

Primera sessió Club de lectura

11/10/2017

Aquest curs iniciem el nostre Club de lectura amb més ganes que mai, ja tenim a punt la primera lectura. Us animem a participar-hi!

El Club de lectura de l'institut està obert a tothom, tant professors de diverses matèries com alumnes des de 1r d'ESO fins a 2n de Batxillerat. Volem fomentar la lectura entre els participants i gaudir d'una bona estona durant la sessió de comentari de l'obra triada que acompanyarem de diverses activitats complementàries que sorprendran a tothom. 

Us informem que ja tenim preparada la primera lectura del Club, es tracta de La porta dels tres panys de Sònia Fernández-Vidal, un llibre que gira al voltant de la física quàntica però que està pensat per a tots els públics. El repartiment del llibre es farà dimarts dia 17 d'octubre a la Biblioteca del centre durant l'hora del pati i la sessió de comentari de l'obra es durà a terme al mateix emplaçament el 16 de novembre a les 15h. La idea és que els participants del Club portin un entrepà a l'institut per poder dinar un cop acabades les classes i, tot seguit, iniciarem la sessió de comentari de l'obra triada. 

Si voleu més informació sobre el Club o sobre les lectures que farem durant el curs podeu consultar el nostre bloc

Us animem a participar-hi!

Arxivat a: General