Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

gener 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 24 gen
    Dia i hora: dimecres 24/01/2018
  2. 25 gen
    Dia i hora: dijous 25/01/2018
  3. 25 gen
    Dia i hora: dijous 25/01/2018 a les 15:00h

Concurs Enigmes

19/10/2017

Aquest curs, com a novetat, tenim un concurs d'enigmes en el qual poden participar tots els alumnes del centre, aquell/a que respongui correctament obtindrà premis suculents. A més, anirà acumulant punts a la "lligueta" per tal d'obtenir l'enigmàtic premi que es donarà a final de curs.

El concurs d'enigmes està pensat per engrescar els alumnes de tots els cursos i, sobretot, animar-los a utilitzar el cap per tal d'esbrinar la resposta als enigmes plantejats. Per tal de visualitzar els enigmes de cada categoria heu d'anar al menú principal de la pàgina web a l'apartat Concurs Enigmes o bé clicar a l'enllaç següent. Les categories en les quals es pot participar són les següents:

- Categoria 1: 1r i 2n d'ESO

- Categoria 2: 3r i 4t d'ESO

- Categoria 3: Batxillerat i cicles

Recordeu que cal enviar la resposta a l'adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el vostre nom i la categoria en la qual participeu. Teniu temps fins el dia 19 de novembre. Ànims i molta sort a tothom!

Arxivat a: General