Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

juliol 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 11 set
    Dia i hora: dimarts 11/09/2018

Jugamat enigmes

27/10/2017

El grup de professors impulsors de les activitats matemàtiques del Jugamat proposen un concurs d'enigmes.

A partir d'aquest mes, el grup de professors que gestionen les activitats del Jugamat proposen participar en un concurs d'enigmes relacionat amb les matemàtiques. Si voleu participar-hi podeu entrar mitjançant el botó de Jugamat que trobareu al lateral esquerre de la pàgina o clicant en aquest mateix enllaç. Recordeu que a la nostra pàgina web també hem iniciat un concurs d'enigmes que tindran premis suculents. Us animem a participar en ambdós concursos, a veure si les vostres respostes són les encertades. Bona sort!

Arxivat a: General