Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

novembre 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 12 nov
    Dia i hora: Del dilluns 12/11/2018 al dimecres 14/11/2018
  2. 13 nov
    Dia i hora: dimarts 13/11/2018
  3. 14 nov
    Dia i hora: dimecres 14/11/2018

Campanya de recollida de medicaments

30/05/2018

Els alumnes de 1r de Batxillerat han endagat una campanya de recollida de medicaments caducats i/o fora d'ús promogut per les professores de Ciències del món contemporani de Batxillerat i Batxibac. L'objectiu principal d'aquesta campanya és que l'alumnat prengui consciència de la importància de reciclar els medicaments. Per aquest motiu, els alumnes de 1r de Batxillerat han dissenyat un tríptic i uns cartells (en català i en francès) per tal de fer-ne difusió. Per altra banda, també han iniciat la campanya de recollida de medicament així com un concurs per aquelles persones que es decideixin a participar-hi. 

Cal recordar que durant la setmana del 28 de maig al 2 de juny els alumnes del nostre centre poden participar en el concurs portant els medicaments fora d'ús al punt SIGRE de qualsevol farmàcia de Figueres. Per tal de participar-hi cal que es facin una fotografia davant del punt de recollida de medicaments i enviar-la al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé han de portar el tríptic segellat a consergeria o al tutor per tal d'entrar en el sorteig d'un esmorzar gratuït a l'Olibar.  

Felicitem a les professores Anna Ros i Irene Portugal per la seva iniciativa i us animem a tots a participar-hi!

 

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General