Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

juliol 2019

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 12 set
    Dia i hora: dijous 12/09/2019

Nou Cicle formatiu de Grau Superior

11/09/2018

Aquest any com a novetat tenim un nou Cicle formatiu al centre, es tracta del Cicle formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina. Estem molt contents i entusiasmats amb aquest nou projecte que dona continuïtat als estudis de Cicles formatius de Grau Mitjà que ja tenim a l'institut i que suposa poder donar una formació a tots aquells alumnes que vulguin continuar ampliant els seus coneixements dins de l'àmbit de l'Hoteleria i el turisme. 

Si cliqueu l'enllaç que teniu a continuació podreu tenir tota la informació referent als estudis de Cicles formatius que es duen a terme en el nostre centre.

Arxius adjunts

Arxivat a: General