Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

desembre 2018

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 07 des
    Dia i hora: Del divendres 07/12/2018 al dilluns 17/12/2018
  2. 16 des
  3. 17 des
    Dia i hora: dilluns 17/12/2018

Setmana Erasmus +

24/11/2018

Aquesta setmana, del 26 al 30 de novembre, rebrem la visita d'alumnes i professors que participen amb nosaltres al projecte Erasmus + titulat "Les jeunes européens qui font l'histoire". Durant aquesta setmana els alumnes de 4t realitzaran activitats relacionades amb les tres seccions del projecte: teatre, documental i cineclub. Més avall trobareu el programa detallat de les activitats. 


This week, we will receive the visit of students and teachers who participate with us in the Erasmus + project entitled "Les jeunes européens qui font l'histoire". During this week our students will perform activities related to the three sections of the project: theater, documentary and cineclub. Below you will find the detailed program of the activities.

Arxius adjunts

Arxivat a: General