Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

febrer 2020

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
  1. 20 feb
    Dia i hora: dijous 20/02/2020 de les 9:45h a les 16:00h
  2. 24 feb
    Dia i hora: Del dilluns 24/02/2020 al dimarts 25/02/2020
  3. 27 feb
    Dia i hora: dijous 27/02/2020

Visita d’un estudiant del MIT al nostre centre

17/01/2020

Durant el mes de gener, l’institut Olivar Gran compta amb la visita de Liam Fenlon, novaiorquès de 22 anys estudiant al MIT (Massachusetts Institute of Technology),

El MIT és una institució i universitat d’Estats Units dedicada a la recerca i la investigació, i està considerada la tercera millor del món segons el CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques). 

Liam Fenlon està en el quart i últim curs d’analítica comercial i ha pogut venir aquí gràcies al programa MISTI (Iniciatives Internacionals Científiques i Tecnològiques del MIT). Durant la seva estada, estarà amb alumnes de quart d’ESO i de Batxillerat per tal de compartir amb ells la seva experiència, funcionament del MIT i coneixements de ciències, matemàtiques i anglès. La seva presència també permetrà al professorat del centre conèixer de primera mà la metodologia de treball del MIT i accedir als recursos educatius de la prestigiosa universitat.

Aquesta és una nova i profitosa oportunitat per a la comunitat educativa de l’institut Olivar Gran dins del seu programa d’internacionalització.

Arxivat a: General