Agenda d'activitats

Mes anterior Mes siguiente

abril 2020

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1. 04 abr
  Dia i hora: Del dissabte 04/04/2020 al dilluns 13/04/2020
 2. 15 abr
  Dia i hora: dimecres 15/04/2020
 3. 16 abr
  Dia i hora: Del dijous 16/04/2020 a les 7:30h al divendres 17/04/2020

Nivell Català

CERTIFICAT NIVELL DE CATALÀ

 

Qui pot demanar el Nivell B (Certificat de nivell intermedi de català)?

 • L’alumnat que tingui el Títol de graduat escolar (EGB), sempre que hagi cursat tota l’EGB a Catalunya i que hagi cursat la matèria de llengua catalana en la totalitat d’aquests estudis a partir del curs 1978/79

 • L’alumnat que tingui el Títol de tècnic/a auxiliar (FP1), sempre que hagi cursat tota l’EGB i FP1 a Catalunya i hagi cursat la matèria de llengua catalana en la totalitat d’aquests estudis a partir del curs 1978/79

Qui pot demanar el Nivell C (Certificat de nivell de suficiència de català)?

 • L’alumnat que tingui el Títol de graduat en educació secundària (ESO), sempre que hagi cursat a Catalunya almenys tres cursos qualsevol d’educació primària i tota l’ESO i hagi cursat la matèria de llengua catalana en la totalitat dels estudis mínims abans esmentats. Aquesta equivalència és d’aplicació a partir del curs 2007/08, sense caràcter retroactiu.

 • L’alumnat que tingui el Títol de graduat en educació secundària (ESO) obtingut a centres i aules de formació de persones adultes, sempre que hagi cursat a Catalunya almenys vuit cursos qualsevol  entre l’educació primària i l’ESO, i que hagi cursat i aprovat l’àrea de Llengua catalana als centres i aules de formació de persones adultes.

 • L’alumnat que tingui el Títol de batxillerat (LOGSE), sempre que hagi cursat a Catalunya tres cursos qualsevol d’educació primària i cinc cursos qualsevol entre l’ESO i el batxillerat, i hagi cursat la matèria de Llengua catalana en la totalitat d’aquests estudis mínims abans esmentats.

 • L’alumnat que tingui el Títol de batxillerat (BUP), sempre que hagi cursat tota l’EGB a Catalunya i hagi cursat de manera oficial la matèria de Llengua catalana en la totalitat dels estudis esmentats a partir del curs 1978/79.

 • L’alumnat que tingui el Títol de tècnic/a especialista (FP2) sempre que hagi cursat tota l’EGB, l’FP1 i l’FP2 a Catalunya i hagi cursat de manera oficial la matèria de Llengua catalana en la totalitat d’aquests estudis abans esmentats a partir del curs 1978/79.

  Què s’ha de fer per demanar el certificat?

  Per sol·licitar el certificat cal presentar la documentació acreditativa d’haver cursat l’assignatura de català a tots els estudis (llibre d’escolaritat o certificat del centre). Dels estudis que s’hagin cursat a l’Institut Olivar Gran, no caldrà presentar documentació.

  Podeu trobar tota la informació sobre aquest tema a la pàgina web del Departament d’Ensenyament, seguint el següent enllaç.

  Podeu decarregar-vos-el clicant a l'enllaç següent: